dimarts, 21 de desembre del 2010

Novetats de Desembre

Hola! Aquest mes en destaquem aquestes novetats del Racó de pares:

"Ja fa més de dues dècades que la OMS va definir el part normal en dones de baix risc com "un esdeveniment fisiològic en el qual només s'ha d'intervenir quan hi ha complicacions". Més del 80% de les dones del nostre país compleixen aquests requisits, però la taxa de cesàries, parts instrumentals i episiotomies no ha parat de créixer en els darrers anys. Es pot parir d'una altra manera? Les dones volen rebre una assistència respectuosa amb els moments del seu treball de part i amb la seva capacitat de decidir a partir de la informació que li subministri el professional que l'assisteix, i sempre d'acord amb l'última evidència científica. A Anglaterra i Finlandia, ja fa anys que s'aplica aquest model de part anomenat "fisiològic" o "normal". No és una "moda". És més segur."

Aquest llibre el podreu trobar en la prestatgeria d'Embaràs.

"Com aconseguir que els fills arribin a ser persones independents? Com fer que la parella no s'ensorri en el terrabastall? Moltes són les preguntes que, més tard o més d'hora, assalten les mares de nens petits, i moltes les respostes que amb rigor i bon humor ens ofereix l'autora d'aquest llibre a partir de l'opinió i les obres dels especialistes.
Una guia per educar amb bon humor, per apendre a organitzar la família, a renunciar en el moment oportú i a establir normes i límits clars amb una convicció total. I sobretot, un llibre que t'ajudarà a no tenir por de la frase màgica: <>."El trobareu a l'apartat d'Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada