divendres, 18 de febrer del 2011

RACÓ DE PARES I MARES

Benvolguts pares i mares,


Com ja sabeu a la sala infantil de la Biblioteca hi teniu un racó on hi podeu trobar llibres que fan referència a aspectes evolutius de l’infant i que ens orienten i ajuden en la tasca educativa dels fills.

Els documents estan classificats en els següents temes:
    *embaràs
    *alimentació

    *salut

    *educació

    *oci


 En l’espai de l’embaràs hi ha llibres que ens parlen de la concepció , del part, de l’evolució del fetus, llibres que ens ajuden a trobar el nom per al nostre infant ...
També tenim guies que orienten sobre la lactància, sobre com educar en l’alimentació i la nutrició des de l’etapa de criança fins a la adolescència.
Pel que fa a salut, tenim libres per ajudar a l’infant a dormir d’una manera organitzada i poc traumàtica, de com prevenir la malaltia i els accidents.
En l’apartat d’educació s’aborden aspectes psicològics, educatius , de l’evolució de la parla i també ens orienten sobre l’adopció, la diferència...
En oci tenim llibres que ens ensenyen a explicar contes, llibres amb contes de finalitat didàctica, llibres de manualitats, jocs, i la col•lecció de DVD’S Brainy Baby que ens dona eines per a un aprenentatge precoç que va des de els 6 mesos als 5 anys i que estimula la creativitat, la lògica, el vocabulari, la sensibilitat musical...ESPEREM QUE SIGUI UN ESPAI ÚTIL I DEL VOSTRE INTERÈS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada