dissabte, 7 de maig del 2011

NOVETATS MAIG 2011

Com cada mes tenim molts llibres nous, aqui en teniu uns quants. De ben segur que us agraden!


Els esquirols entren el fabulós món del monstre més temut . Alvin, Simón i Teodoro treballen en un espectacle musical del parc d’atraccions “Majestic” però pocs saben que el Dr. Frankenstein està treballant en una nova atracció anomenada “ El Castell de Frankestein”...


El Dr. Pensa que l’atracció no és prou terrorífica i decideix fer-la molt més real amb l’ajut dels nois

 
 Cada divendres és un conte editat per Intermón per a nenes i nenes fins a 6 anys que ens parla de la relació d'un nen amb el seu pare. És molt bonic.
.


En blanco ens explica la història de la Irene que no pot dormir amb tantes idees que li venen al cap. Però coneix un bon truc per aconseguir apartar-les . És un llibre d’il·lustracions senzilles i divertides.





La excursión és un llibre sense mots que ens plasma a través de les il.lustracions la història de diversos personatges que passen el dia al camp.

Pelos por todos lados és un llibre de coneixement que ens explica tots els canvis fisiològics que comporta l'adolescència.  

El despertar  és un conte per a nes i nenes fins a6 anys, que ens parla de com es desperten dues mosques, són dos personatges molt simpàtics. 
Tigre tigre un original llibre provocatiu que agradarà als amants de la novel.la històrica, amb històries d'amor i contes d'animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada