dilluns, 7 de novembre del 2011

NOVETATS NOVEMBRE 2011

Us hem fet un recull d'alguns documents que han vingut com a novetats, si en voleu veure més ja els tenim disponibles a la Sala Infantil!


A fer nones!  és un CD musical de cançons de bressol que va néixer per  apaivagar les pors, basardes i angoixes dels mes petitsD'on surt el cotó de la samarreta? és un llibre reportatge, ple de dibuixos i fotografies, l'autora ha volgut seguir el fil de les preguntes dels infants per explicar-nos el camí que segueix el cotó des que sur de la planta fins que es converteix en samarreta. I també per ensenyar-nos quines altres menes de teixits hi ha i d'on provenen els fils per fer-los.

Un llibre molt interessant.El rei Rodolí  ens explica les peripècies del rei Nicolau que un dia perd la xaveta  i decideix començar a manar a cops de rodolí.

És un llibre divertit, recomanat per a nois i noies a partir de 10 anys.
Em venc el pare és un relat d'humor recomanat per a nens i nenes entre 7 i 10 anys on el pare de la Nora, un presentador molt conegut, s'ha quedat sense feina. Aleshores decideix passar més temps amb la seva filla i convertir-se en un pare perfecte.


La gran matança dels hàmsters , és un relat d'humor  per a nois i noies a partir d'11 anys .
L'Anna i el seu germà , en Tom, no paren de dir que volen un animal de companyia i es fan tan i tan pesats que, al final, la mare els compra un parell d'hàmsters, però l'alegria dura poc perquè un bon dia se'ls troben més morts que vius.
Llavors comencen una investigacó com les de debò, per aclarir què ha passat.Nadal és una sèrie de llibres per introduir els més petits en les festes i cebracions de la nostra tradició cultural: Sant Jordi, la Castanyada, Nadal , Carnestotles...
Són contes per a nens i nenes a partir dels 2 anys.
Un llibre per anar preparant les festes de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada