dimecres, 25 de gener del 2012

NOVETATS INFANTILS GENER 2012

Comencem l'any amb nous llibres, aqui en teniu un tast.

Pels més petits tenim...

Un petit recull dels llibres de "On és Wally? "en edició per a totes les butxaques, prepareu la lupa perquè tot és molt petit.La castanyada.
En  Pau vol que l'avi li expliqui un conte i ell li explica un conte molt especial. Vet aquí que l'avi, de nen, era molt entremaliat i tenia por que algun dia algú li clavés una castanya...


Per a nens i nenes a partir de 7 anys tenim...


  

 Niñera de monstruos és una llibre d'aventures de por, la Nelly va a cuidar la més petitona dels monstres Cowcumber i descubreix els perills de la monstrutele!

En el conte " Els nens extraordinaris. La Sigrid i el misteriós cas del sucre putrefacte" hi ha una epidèmia de càries entre els nens de la ciutats. La Sigrid perd el seu preciós ullal i en el seu lloc hi broba un altre... de vampir!
I mentrestant, un dentista estrany a qui li agrada la sobrassada i odia els alls s'instal.la a la ciutat.
Per a nois i noies a partir d'onze anys...


  A  La meva vida coma estrella de cine en Derek és un fenómen del monopatí, i així, per casualitat, el coordinador d'espectacles d'una pel.lícula el veu fent skate pel carrer i el contracta perquè traballi uns dies amb ell.
En Derek no podia somiar amb res de millor: uns dies sense classe, rodar amb una superestrella i menjar galetes i gelats durant els descansos.
Tanta felicitat havia d'amagar algun inconvenient...

Amb Contes del geni de la fantasia  la Galera vol homenatjar el gran escriptor italià publicant aquest recull de sis obres. Un recull que aplega poemes, contes, una adaptació d'un clàssic i dues novel.les, magníficament il.lustrada per en Gustavo Roldàn, que ha sabut captar el punt mig surrealitsta mig juganer del geni italíà.En Leinad: La tumba del rey el personatge viu emocionats aventures i descobreix nous llocs que faran la seva vida més agitada i no es podrà desprendre del seu passat tan fàcilment.
També tenim...


 A tocar dels meus animals de mar és un primera informació que es pot utilitzar per respondre a les preguntes dels més petits... i conèixer el fons dels mars pel cap dels dits!
Podem tocar les escates del sarg, les ventoses del pop, la pell llisa del dofí o la closca de la tortuga...
En El ajedrez els autors mostren els primers moviments dels escacs de manera didàctica i amena a través de lliçons elementals.
La iniciació d'aquest joc als més petits fomenta la creativitat, ensenya a exercitar la ment i a traslladar el raonament del campde joc a la vida real.
Pediatria amb seny és un llibre difernt i innovador. Exposa cada etapa del creixement dels nens, l'alimentació, el son , les seves actituds i els possibles problemes de salut.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada