dimarts, 5 de juny del 2012

NOVETATS JUNY 2012

Aquí teniu un petit recull de nous llibres per al públic infantil


Fins a 6 anys


La Cebra  tiene hipo és un cas agut de singlot, i qualsevol cura de les que li ofereixen els seus amics sembla ser la indicada. Fins que els efectes secundaris del singlot l’obliguen a provar tots i cada un dels remeis.


Per sort Zebra té molt sentit de d’humor, i fer el ridícul resulta ser una bona ocasió per divertir-se amb els amics.

 
 
 
 
 
De 7 a 10 anys
 
 La Xamae era petita, lleugera i arrodonida... Així comença la història d'una misteriosa protagonista que és empresa, sense rumb, pel vent. De vegades, suau com la brisa, li feia pessigolles pertot arreu; d'altres, bufava fort i arremolinat fent-li fer tombarelles d'una banda a l'latra.
 
Una matí d'estiu estava embadalida admirant el paisatge quan, de sobte, una ràfega de vent de migjorn li va fer perdre l'equilibri.
 
Xiuf!, va fer quasi imperceptiblmement quan va tocar el mar gelat, just abans de començar a enfonsar-se dibuixant una ziga-zaga.
 
Aleshores tot es va fer fosc al seu voltant...
 
 
Narracions a partir d'11 anys
 
 
 
 
El nigromant ens d'uns d'esdeveniments misteriosos que sacsegen la pau al poble de Bethelem mentre la vida transcorre com si no hi passés res.
Un cas de bogeria, una mort inexplicable, la desaparació d'una alumna del col.legi St. Joseph... Tan sol Freddy Cooper i Rosemary Grant miraran de descobrir el secret que manté el poble adormit, i uniran les seves forces per desemmascarar el senyor Dobkin, el vell encarregat del depòsit de cadàvers.
 
 
 
 
 
Llibres de coneixement
 
 
 
 
En Una paella de biodiversitat  ja han acabat les classes i la colla d'amics només pensen en anar de festa. El dinar de final de curs encendrà l'espurna de la paella de Sant Jaume i del concert de rock a la mar. Les cançons de la Gossa Sorda i Obrint Pas entre d'altres, conduiran a la reivindicació per un planeta més just i més net, on l preservació de la biodiversitat jugarà un paper clau.
 
 
 
 
 
 
 
 
Arrietty i el món dels diminuts  és una pel.lícula que explica la història d'una familia de petits sers, de tot just 10 cm. d'altura, que viuen en una caseta oculta sota les taules del terra d'una mansió campestre. Aquests diminuts éssers tenen la norma de no deixar-se veure mai pels humans, però, la seva tranquil.la existència canvia quan la jove Arrietty, una audaç adolescent, és vista accidentalment per un nen que s'acaba d'establir a la casa per la seva delicada salut. Entre tots dos sorgirà una forta amistat, però a la vegada l'existència d'aquest éssers es veurà perillosament amenaçada .
 
 
 
Si vols veure i disfrutar de les noves històries que tenim aquest mes només cal que vinguis a la Sala Infantil i busquis les novetats de juny.
T'esperem!!!
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada