dilluns, 8 d’octubre del 2012

NOVETATS OCTUBRE 2012

Ja tenim a la Sala infantil les novetats d'aquest octubre!

Imaginació fins a 6 anys
La Veueta de Michaël Escoffier i Kris Di Giacomo. Barcelona:  Kókinos, 2012.
Com que no tenia paper, en Perico va haver de buscar alguna cosa per netejar-se. I a partir d’aquí van començar els problemes...



Imaginació de 7 a 10 anys
Començar de Paula Carballeira i Sonja Danowski. Barcelona: Hipòtesi, 2012.
Fa un temps esclatà una guerra. Quan acabà la guerra havíem perdut la casa. «No passa res, tenim el cotxe», digué la mare. Ens instal·larem al cotxe. Des d’aleshores, viure era només viatjar...
“Començar” reflexa la tendresa enfront de l’horror, la imaginació enfront de la misèria, la fortalesa davant la tragèdia humana.

Imaginació a partir d’11 anys

El Guardavía de Charles Dickens. Madrid : Anaya, 2012.

Vaig agafar la meva llanterna, la vaig posar en vermell i vaig córrer cap a la figura, cridant-liQuè va malament?, Què ha passat?, OnEstava de peu just a la boca de la negror del túnel. Em vaig acostar tant a ell que em va semblar estrany que seguís cobrint els ulls amb el braç. Vaig córrer directament cap a ell, allargant la mà per agafar el seu braç, però havia desaparegut.

Còmic infantil

Ti-jack de Estelle Billon Spagnol. Barcelona: Bang, cop. 2012.

Ti-Jack naufraga en una illa aparentment deserta. En realitat, està habitada per milers d’ocells que en principi no haurien de suposar un problema. Però clar, Ti-Jack és un gat i no pot evitar-ho. Està a punt de ficar-se en un munt de problemes.
La col·lecció Mamut acosta el còmic als nens i nenes que encara no saben llegir. Explica petites històries en vinyetes de lectura fàcil i sense text.


Coneixement
Nueva York : grandes secretos para pequeños viajeros de Klay Lamprell. Barcelona : GeoPlaneta, 2012.
Això no és una guia. I molt menys un llibre per a pares. És el llibre més autèntic sobre una de les ciutats més famoses del món, Nova York, i explica coses increïbles sobre edificis que toquen el cel i trens que circulen sota terra, sobre un cowboy en calçotets i els seguidors més sorollosos dels Yankees; sobre gossets calents i caimans famolencs, sobre inventors de gelatina i locomotores; sobre esports de carrer, superherois, batalles famoses, polis, cuiners i milions de rates.
Aquest llibre et mostrarà un Nova York que els teus pares segurament no coneixen.

Racó de pares
Muñecos de tela con diseños fantásticos y creativos : 12 proyectos paso a paso con sus patrones de Rosalie Quinlan i Melanie Hurlston. Madrid : El Drac, cop. 2011.
Aquest llibre ens presenta una col·lecció de ninots de roba senzills de fer; són 12 personatges de colors vistosos. A més el llibre porta informació detallada dels materials bàsics i l’elecció de les robes, tècniques de costura fàcils de realitzar, pràctics consells i patrons per a poder aconseguir un resultat perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada