dissabte, 16 de febrer del 2013

Acte de l'il.lustrador Agustín Comotto

Bon dia a tothom, ja hem tingut la sort de conèixer l’il•lustrador Agustín Comotto, ens ha dedicat dos dibuixos molt bonics .

En Comotto ens ha explicat que per a dibuixar ens hem de basar amb el que veiem, que el més important és l’observació i per això ha dibuixat una nena de la sala que de seguida hem reconegut.
Ens ha ensenyat el seu petit estoig amb totes les eines de treball on hi ha com a material imprescindible la "tinta xina".
El segon dibuix ha estat d’un noi  en “Victor”, el personatge principal de la col.lecció que porta aquest nom , són llibres per a nois i noies a partir d’onze anys escrits per Maite Carranza i dibuixats per A. Comotto. El dibuix té una estètica molt actual , amb alguns trets manga. Us els recomanem, a la biblioteca en tenim uns quants.
Ha estat un luxe veure com dibuixava , com feia els esbossos i a partir d’aquí anava naixent el personatge.
Nosaltres també hem dibuixat , li hem regalat uns dibuixos dedicats pel club Patufet . El club de Bat Pat a col·laborat en la preparació de tot l'acte.
I finalment l’autor ens ha firmat un autògraf a tots els nens i nenes presents.Ha estat molt interessant, fins ben aviat COMOTTO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada