divendres, 19 de juliol del 2013

3a SETMANA CLUB D'ESTIU 2013


Continuem trebaballant força i aprenent noves coses, també ens agrada molt aprofitar els petits moments de descans entre activitat i activitat per mirar i gaudir dels llibres que ens ofereix la Sala.

Aquesta setmana hem vist un DVD del Diari d'en Greg, una pel.lícula basada en el llibre del mateix nom, pel qui no el coneixeu us direm que l'argument gira al voltant d'un nen que comença a estudiar l'ESO en un nou institut i que té moltes ganes de destacar tot i que les coses no li surten bé del tot, és una col.lecció de llibres ambientat en els diferents cursos de secundaria que va fent el noi i totes les anècdotes que li van passant al llarg d'aquest any, escrites en un diari.
Són uns llibres força atractius, dibuixats en format còmic i que tenen molt d' èxit entre els nens i nenes preadolescents.

Amb les "Gates Gatunes" hem continuat el conte de la setmana passada i molts de nosaltres hem continuat el contes a casa, cadascú a proposat un final diferent. També hem explicat acudits, endevinalles...

El Club Amatent ens ha deixat dos dels seus jocs per que podem gaudir-ne. Són molt divertits.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada