dilluns, 3 de març del 2014

NOVETATS MES DE MARÇ






GRU2 és un comèdia d'animació on tornem a torbar-nos amb el Súper-dolent Gru, que ha deixat la seva vida al món del crim per criar els seus tres fills. Però les coses donen un gir inesperat quan és reclutat per la lliga AntiVillans per trobar un criminal que amenaça el món.
Ara, amb la seva nova companya Lucy Wilde, Gru i els Minions es disposen a embarcar en una aventura tan inesperada com impredictible.










La gran ola , un dia de temporal, una onada gegantina deixa a Naoki, nadó, a la barca de Taro. Passan els anys i Noki no creix. Quan comença a fer-se preguntes sobre el seus origens, un enorme peix accedirà a l 'oceà en un viatge iniciàtic...











La caputxeta vermella de Roberto d'Aaron Frish i el cèlebre il.lustrador Roberto Innocenti que ens ofereix una versió moderna del conte clàssic de La caputxeta vermella.
Les seves magnífiques il.lustracions ens descriuen la ciutat com un indret salvatge, un bosc ple de vida, de colors... i de perills.
El text d'Aaron Frisch segueix les passes de la nena de la caputxeta vermella en un bosc on els camins que semblen solitaris no ho són del tot i on els perills ens esperen a cada cantonada.
Això sí, si voleu, el conte acaba bé.






Cacao en crudo , Pascal i Kojo han caigut en mans de gent perillosa. De dia treballen en una plantació de cacau, de nit recorden còm era la seva vida en el passat. Es clar que han d'escapar d'aquell lloc, però què poden fer dos nens per fugir de l'infern que amaga el comerç de la xocolata a l'Àfrica?









Aqui teniu un resum de quatre documents respresentatius per a cada edat, si voleu gaudir amb la seva lectura els teniu disponibles a la biblioteca.

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada