dilluns, 26 de maig del 2014

NOVETATS MES DE MAIG

Com cada mes us fem un petit recull d'algunes de les novetats que ens han vingut per aquest mes de maig, si veniu a la Biblioteca en veureu la seva totalitat.


Per als més petits



Chocolate ,
De la de Dorotea viatgem des d'una bonica ciutat empedrada fins al més profund de la selva, en un recorregut ple de sabors i aromes, gràcies als pastissos de la senyora Menta.










 Hi havia una vegada un vestit ... Princeses

L'Eva viu amb els seus pares en una casa molt bonica i una mica estranya, que fa cantonada. Ningú no ho pot endevinar, però aquell edific és el seu palau. L'Eva té un secret, i precisament per aquest motiu no en parla mai: és una princesa de les de veritat. 
Un llibre molt bonic per a princeses.











Per a nens i nenes de 7 a 10 anys


De la col.lecció el Secret kingdom tenim El palau encantat.

La Paula, l'Abril i la Rita són molt bones amigues. Un dia troben una caixa màgica que les transporta a un món fantàstic! Totes tres ajudaran la fada Trixi a impedir que la reina Malícia esguerri la festa d'aniversari del rei Fèlix, que fa 1000 anys. Ho aconseguiran?











Els dinosaures,

D'on vénen els dinosaures? 
com es reproduïen?
 Els dinosaures tenien polls?
 Quant mesuraven els dinosaures més grossos?.
Hi havia animals petits a l'època dels dinosaures?

Aquests i molts més secrets de la vida dels dinosaures.







A partir d'11 anys






Agatha Mistery és un col.lecció de llibres d'una aspirant a detectiva amb un olfacte extraordinari, roda el món amb el seu cosí Larry, el seu fidel majordom i el gat Watson per resoldre els misteris més enrevessats. 









 Gol, un derbi extraordinari de Luigi Garlando.

S'acosta el partit de desempat amb l'Akadèmia i les Cebetes estan neguitoses per l'allau de contratemps: primer, els misteriós sabotatge de la instal.lació elèctrica al camp del poliesportiu; després, la desaparició de totes les pilotes. Què més passarà?







L'Espasa del destí de Geronimo Stilton

Un nom ressona al cap del jove Alcuin, Mistral. És un simple secret. El jove cavaller està disposat a tot per descobrir-ho, fins i tot a entrar al Regne de la Nit Eterna i posar en perill la seva vida. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada