dimarts, 26 de maig del 2015

PREMIS JUNCEDA D'IL·LUSTRACIÓ



Ja podem conèixer els guanyadors dels Premis Junceda d’il·lustració d’aquest any: Anna Llenas, Gusti i Patricia Geis, entre d'altres.
L'Associació de Professionals d'il·lustradors de Catalunya (APIC) ha celebrat la 13a edició de premis Junceda, els més importants del sector de la il·lustració a España que ha reconegut el guardó d'honor a la trajectòria de Felipe Hernández Cava guionista de còmics i autor de "Las oscuras manos del olvido". 
En la categoria de còmic infantil ha guanyat Marc Brocal amb "Les vacances d'en Martí amb el seu avi " de la col·lecció el Mamut on els seu protagonista pasa un estiu amb el seu avi. el jurat a destacat el seu dinamisme i l'ús del llenguatge del còmic.
En la categoria de llibre infantil de ficció el premi s'ha repartit entre Rebeca Luciani per "Mishiyu", un relat d'un nen orfe que sumia amb la seva adopció per la seva originalitat i capacitat de combinar influències de diverses procedències i Anna Llenas amb "El monstre de colors" un llibre sobre el llenguatge de les emocions valorat per la seva versativilitat i les ingenioses solucions gràfiques i formals que adapten amb eficàcia conceptes abstractes al públic infantil.


Les vacances d'en Martí amb el seu avi



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada