dimarts, 13 de febrer del 2018

Niños sin miedos. Estrategias para ayudar a tu hijo a ser un adulto sin pánico. NOVETAT!Tots els nens al llarg del seu creixement tenen por. És una dificultat que quan la superen els ajuda a ser més capaços. Però en moltes ocasions la por augmenta arribant a ser protagonista de les seves vides, fent-los patir innecessàriament. En aquests casos, els pares poden ser de gran ajuda si saben què és el que han de fer.

En aquest llibre s'expliquen amb detall casos resolts de por a la foscor, als animals, a parlar a classe, a nedar, als exàmens, a ennuegar, al fet que es mori algú proper, a les competicions esportives, a les tempestes amb trons i llamps, i finalment, a fer-se pipí.

Es necessita com funcionen aquestes pors, és a dir, com s'agreugen en funció del que es fa i com fins i tot poden arrossegar-se fins convertir-se en pànic en l'edat adulta. Es concreten pautes i estratègies necessàries perquè els pares ajudin els fills a afrontar les seves pors i resoldre'ls definitivament, augmentant així el seu benestar i autoestima.


Converteix-te en el mestre de la valentia del teu fill.

Novetats rebudes amb el suport de:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada