dimecres, 6 de novembre de 2019

RECEPTES DEL TALLER DE BERENARS SALUDABLES

Aquí teniu unes receptes de berenars saludables que vam fer el passat dimarts.

Gelatina de préssec

Ingredients: 1 litre de suc de préssec de qualitat sense sucres afegit, 1 c. s. d’agar agar en pols.
Elaboració: En un cassó, dissoldre l’agar agar amb el suc. Posar al foc i portar a ebullició sense
parar de remenar. Posar dins un motlle gran o bé en motllos individuals i deixar refredar
lleugerament abans de posar a la nevera on acabarà de solidificar.

Pa de plàtan

Ingredients: 3 plàtans, 2 ous, 250 gr. d’ametlla en pols, 1 c. p. bicarbonat, 1 c. p. Vinagre de
poma, 1 c. p. canyella.
Elaboració: Triturar tots els ingredients fins que estiguin ben integrats. Posar en un motllo i coure
al forn a 180 graus durant uns 30-35 minuts. A la massa s’hi pot afegir panses, xips de cacau, etc.

Trufes de cacau amb dàtils i avellanes
http://www.mamamita.es/trufas-cacao-datiles-avellanas/

Pancakes de civada

Ingredients: 1 tassa flocs de civada fins, ¾ tassa de beguda vegetal, 1 ou.
Elaboració: Triturar tots els ingredients fins a obtindre una massa cremosa. Coure els pancakes
en una crepera o paella que no enganxi. Es poden acompanyar amb melmelada casolana, fruita
natural, mel, crema de cacau de qualitat, etc.

Batut de gerds

Ingredients: 3 plàtans, 1 tassa de gerds, 1 kiwi, 2 gots beguda vegetal, sal marina.
Elaboració: Triturar tots els ingredients fins a obtindre la textura desitjada.

Paté de sardines

Ingredients: 1 llauna de sardines amb oli, 1 pastanaga ratllada fina, ½ c. c. de mostassa de Dijon,
1 c. p. salsa tamari, 1 c. p. cibulet.
Elaboració: Barrejar tots els ingredients fins que ens quedi una pasta fina.

Altres idees d’entrepans: hummus amb tomàquet cherry, olivada amb alvocat i bonítol.
Olivada
http://www.mamamita.es/pate-aceitunas-aragon/
c. s.: cullerada sopera / c. p.: cullerada de postre / c. c.: cullerada de cafè

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada