diumenge, 26 d’abril del 2020

Abril és el mes del llibre

Abril és Sant Jordi, i aixó és sinònim de llibre i rosa. Per aquesta raó, avui us volem recomenar llibres que parlen de l'escriptura, la lectura i les paraules. Tots aquests llibres els tens disponibles a l'ebiblio.

"Un cesto lleno de palabras" de Juan Farias és un llibre per a nens i nenes a partir d'onze anys. L'avi de Pedro treballa en una impremta, i li ha regalat un cistell ple de paraules ... que li donen idees per recrear cada moment de la seva vida. Així pot construir els seus records, o experimentar coses noves ... i és que "las palabras se encienden cuando uno sabe lo que quieren decir".












"El viejo que no salía en los cuentos" de Pilar Mateos és un llibre per a infante de 7 a 10 anys. Benito i Valentín es complementen molt bé. Un dia Valentín obre un llibre i comença a llegir; Benito ho escolta mirant-lo atentament, sense immutar-penes, com si a la cara de Valentín puguin veure els éssers més fascinants i les aventures més increïbles.











"A Luna le encanta la Biblioteca" de Joseph Coelho és un libre recomanat per a nenes i nens fins a 6 anys. A Luna li encanta visitar la biblioteca. Aquí aprèn sobre insectes, dinosaures, màgia i llegeix sobre el Rei Troll i la Sirena Reina. Però, més que pels mons que descobreix, a Luna li agrada anar a aquest lloc, perquè aquí es reuneix amb el seu pare. Aquestes pàgines acompanyen Luna en un dia agredolç, on la malenconia de la separació dels seus pares es barreja amb els moments alegres de lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada