dimecres, 1 de juliol del 2020

Dia Mundial de l'acudit

El primer dia del mes de Juliol és el Dia Mundial de l'acudit. Sabem que els llibres d'acudits agraden molt a la canalla, a continuació us deixem una selecció de lo que tenim a la Biblioteca.

El Toto és el típic trapella de la classe amb el qual tots els nens volen jugar, el llest que fascina els bons estudiants i desespera els professors, i ha preparat un munt d'acudits, bromes i historietes per a nens i nenes. La sèrie Toto Superxistus es presenta en un format manejable, divertit... i molt llampant!
"Quilos d'acudits" ho teniu disponible a la biblioteca.









Els acudits són com esborrar la pissarra de la classe. Agraden a tothom i a qualsevol hora!
Un recull dels millors acudits de la galàxia, un per a cada dia de l'any. A banda de dies, setmanes i mesos de riure, aquest llibre inclou 10 consells per ser un bon caçador d'acudits i un diploma del Consell Interplanetari d'Humoristes.
Ja sabeu, a ser "Caçadors d'acudits"!







Sabries dir quin és el lloc més avorrit del món? Et donem una pista: no és una botiga de queviures, ni una tintoreria... Tampoc és la casa de la teva tieta, ni una biblioteca... Has dit L'ESCOLA?L'has encertat! Descobreix "Superacudits: els acudits més divertits sobre el lloc més avorrit del món: l'escola".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada