dijous, 16 de setembre del 2010

TALLERS DE LECTURA


Aquest proper mes d'octubre ja comancem els TALLERS DE LECTURA, seran el dimarts per a cicle inicial i mitjà i el dimecres per a cicle superior.


Falten poques places , si et vols apuntar passa pel taulell d'informació de la Sala Infantil,
t'esperem!!!

1 comentari:

  1. Hola em dic Yasmin la setmana pasada i aquesta setmana em llegit un llibre que es titula un pastis per a enemics.Ara us explicare de que va aquest llibre.
    El llibre trata d'un nen que volia pasar l'istiu amb el seu millor amic en Felip, pero va aribar un nen nou que es deia Claudi Garcia aques noi va anar a viure al costat d'en Felip llavors va decidir que en Claudi Garcia sera el seu enemic numero 1 llavors el seu pare li va preparara un pastis per a enemics pero per que funciones hauria de pasartoto un dia amb en Claudi Garcia hi tambe hauria de ser amable amb ell llavors va anar a la seva casa amb bicicleta i li va dir que si volia sortir a jugar li va respondre que si qun van jugar van anar tots dos a la seva casa i van jugar fins que va aribar la hora de sopar llavors van soparmacarons gratinats despres era l'hora del pastis el nen li començava a caure ve en Claudi llavors a l'hor a del pastis vacridar no! no tu mengis esta envenenat o te alguna cosa dins i llavors en Claudi va dir llavors com que es que el teu pare ja s'ena menjat mes de la meitat despres s'ho van menjar tots i quan van acar en Claudi va anar a casa seva al mati li va comidar a jugar. FI

    ResponElimina