dimecres, 19 de gener del 2011

NOVETATS MES DE GENER 2011

AQUEST MES US RECOMANEM ENTRE D'ALTRES...

L'ós sempre es passava els dies abraçant tots els arbres i animals que es creuaven pels seu camí. Però un dia va veure un home amb una destral...

Un llibre que ens ensenya el poder d'una abraçada.

                                                                  

Com tots els nens, en Filomè, Fil per als amics, sovint es fa preguntes, Amb el seu nino Osof, hi busca resposta en els que l'envolten.

Un conte preguntarie per abordar els primers grans dubtes dels més petits!Zazú  és una petita cigarra brasilera, canta día i nit a la platja i sommia en anar a Amèrica. I un día decideix embarcar per anar a Nueva York. Allà descubreix el barri de Chinatouw, la gent, els colors, les rieses, però també la misèria.

L'autor, Carl Norac ens introdueix en el descubriment del jazz com una escriptura musical i sincopada.
El conte té el suport auditiu d'un CD musical.Aquest llibre t'ajudarà en aquest època confusa en que no et pots creure tots els canvins del teu cos, et sents estrany, diferent...

T'ajuda a saber com et sent i com surten les emocions, però també com afrontar les amistats canviants, com iniciar noves relacions i pensar el que volts fer en el futur.Aquí tenim el diari de la Nikki, una noia molt divertida que ens dona un manual de supervivència a l'institut.

Recomenat per tots aquells que properament començaran a anar a l'institut i el que fa poc que hi van.
I, finalment, us presentem aquest llibre familiar  que amb el suport d'una il.lustració molt sintètica  i curiosa ens explica les diverses relacions que s'entrellacen en una familia. És un llibre molt recomenat pels mes petits fins a 6 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada