dilluns, 19 de desembre del 2011

NOVETATS PER AQUEST MES DE DESEMBRE A LA SALA INFANTIL

Pels més petits entre d'altres us presentem:

   Ja arriba la cavalcada  de Mercè Canals, les carrosses ya s'acosten! comença la cavalcada. Nens i nenes correu tots, que la nit serà sonada!El dia de reis de Núria Fon amb les  Il.lustracions molt i molt originals de Lluís Filella.
Una sèrie de llibres per introduir els mes petits en eles festes i celebracions de la nostra tradició cultural: Sant Jordi, la castanyada, Nadal, Carnestotles, Pasqua, Sant JOan, el dia de Reis...


Pels nenes i nenes d'entre 7 i 10 anys us proposem:

 Arri brunilda! , aquesta bruixa té molts talents! s'en surt prou bé al volant, al jardí, a la cuina, a l'hipòdrom...Les històries de Gianni Rodari mai no ens deixen de sorprendre: extraordinaris mons de fantasia, lladres murris i maldestres, viatges inesperats al futur i pipes màgiques. Contes i Fantasticontes ens fa redescobri el plaer d'explicar històres i el gust de la ironia, sense oblidar el compromís i la reflexió crítica sobre el món que ens envolta.
Pels nois i noies a partir d'11 anys tenim:


Tots els colors del camaleo és una història de Jordi Losantos Sistach, ens parla d'un jove camaleó que ha perdut la capcitat de distingir els colors. Per solucionar el seu problema ba a buscar el bruixot qeu viu a les muntanyes i que pot curar tots els mals.
El llibre malèfic de Magnus Myst és una història divertida plena de màgia i misteris que ens proposa jocs interactius amb el lector.

De còmic  us recomanem:


El regreso de la momia que huele mal és el volum 11 de la col.lecció Kid Paddle que de ben segur us agradarà molt.De pel.licules tenim entre d'altres:


La maldición del monstruo del lago és l'última pel.lícula de ¡Scooby-Doo! plena de diversió , que combina la imatge real amb s efectes sobrenaturals.Del director de Shrek 2 , Gnomeo y julieta, han de superar molts obstacles tot i que tenen fortes discusions amb  tothom.
És una història molt divertida.


De música us recomanem:

Aquí tením un magnífic recull de moltes de les cançons del conegut ninot Bob esponja que  agrada als més peti
ts i als que no ho són tant.

I finalment us recomanem pels amants de la natura:


Una Guia de plantes que pretén despertar l’interès i desvetllar la responsabilitat dels nois i noies envers el medi natura que ens envolta, a partir d’un millor coneixement d’aquest medi, el llibre ens comenta un total 120 espècies dividides en tres parts, les plantes del mediterrani, les del paisatge europeu i les de la muntanya pirinenca.
Esperem que siguin del vostre gust i que vingueu a la Biblioteca a veure la resta de noventats que encara n'hi ha més!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada