dimecres, 15 d’octubre del 2014

LLIBRES INFANTILS NOVETATS D'OCTUBRE

A qui teniu un recull de llibres que han vingut aquest mes, si els voleu veure tots els tenim disponibles al racó de les novetats .


Creacions  amb paper és un  llibre que ens dóna idees per fer amb paper i cartolines: vaixells que naveguen, cases amb jardí, arbres frondosos, papallones màgiques, garlandes, mosaics, castells de cavallers... t'hi animes?










Ferran Adrià De gran vull ser... Cuiner!
En Ferran s'ho passa bé al seu barri, amb la seva família i amics, jugant al carrer i xutant la pilota. Té un somni: de gran vol ser un futbolista famós. Però l'atzar li té reservada una sorpresa... poc s'ho espera, que serà entre fogons on li arribarà la fama. T'explicarà en primera persona els secrets de la seva cuina.










La llei del mirall , un llibre recomanat per a joves de 9 a 14 anys i per a pares i mares.
En Mar està enfadat, ho veu tot negre i li sembla que mai més tornarà a brillar el sol. La seva germana Laia també té les seves manies i, al final, acaben discutint...Bé, al final aprenen a solucionar els seus problemes.






Història de Catalunya d'Oriol Vergés realitza un recorregut pels episodis més significatius de la història de Catalunya.
Una aproximació als fets que han marcat les pautes dels nostre país.








Paraules per endevina de Josep Francesc Delgado ens explica endevinalles d'animals amb trenta-un poemes breus per rumiar, passar-s'ho bé i gaudir amb les il·lustracions.













Cançons de falda per jugar i cantar és un recull de cançons tradicionals, il·lustrades pels dibuixants més adients, i amb un CD amb totes les cançons. Cantareu plegats, tot mirant els dibuixos de cada cançó i, a més, podreu anar identificant dins dels petits cercles els personatges o objectes que es relacionen amb la lletra i que faran que els infants aprenguin les primeres paraules.







Zipi i Zape y el club de la canica , el DVD ens parla de l'estiu dels nois a l'escola Esperanza, un centre dirigit amb mà de ferro pel terrible senyor Falconetti.
Amb intel·ligència i valentia descobriran un misteri molt secret que s'amaga a l'escola.










Los cinco y el mistero de la joya escondida una nova pel·lícula dels cinc: Georgina, Julián, Dich, Ana y els seu gos Tim.
Una història divertida i plena d'aventures.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada