dilluns, 17 de maig del 2021

Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

"Els dies feliços" és un conte on es descriu el record d'un estiu i la relació d'amor i d'amistat que es crea entre el narrador i en Jacob.






 

Des del moment que naixem, som etiquetats segons allò que tenim entre les cames, i aquesta etiqueta no només afecta al nom que ens posen, ja que la feminitat i la masculinitat queden imposades.
El nostre entorn ens indica com hem d'actuar d'acord amb el gènere que tenim assignat, i també intentem ser com la resta.
"La festa d'en Blai" comença quan en Blai està a punt de fer nou anys i acaba quan en compleix deu. Els protagonistes, en Blai, en Kevin, i l'Andrea hauran de plantejar-se qüestions com: què vol dir "fer-se home" o "fer-se dona"? i altres qüestions durant l'any que passa entre les dues festes d'aniversari.





"La hija del huracán" ens presenta a Caroline, una nena de dotze anys que va néixer quan un huracà assotava la seva illa del Carib. Pateix el menyspreu de la gent per ser molt llesta i pel seu color de pell. Amb ella això li és igual, ella vol trobar a la seva mare que va desaparèixer de cop un dia. L'arribada de Kalinda, una nova companya, l'ajudarà a tenir la força per buscar les respostes que li falten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada