dimecres, 30 de març del 2011

NOVETATS MARÇ 2011

 AQUEST MES CAL DESTACAR:


 Annie Acevedo i Mimi González són les psicòlogues que han escrit aquest llibre que és una bona eina per als nens/es i els adults per a detectar situacions de bullying i alhora donar solucions per a reconduir aquestes situacions conflictives en que es produeix l’abús entre menors.

Cal tenir en conte que la intervenció de l’adult en aquests casos pot ser molt important, per modificar respostes ens caldrà canviar les actuacions de l’afectat i que tingui un entorn sensible a la problemàtica que no afavoreixi a l’agressor. És un llibre recomanable per preadolescents, pares, mares  i docents.



I TAMBÉ TENIM...

la Johanna és una porqueta que va de viatge, però no sap a on.  El conte va  emergint a partir de les il.lustracions de l'autor, el lector pot veure la mà de l'il.lustrador com va dibuixant i escrivint el text del conte.
És un format de conte molt original.








Código secreto et dona les eines per a resoldre el misteri del gat d'or.  Podràs ajudar als detectius? Aconseguiràs descifrar les endevinalles que amaguen els jeroglífics?







Un nou llibre de Tea Stilton!
L'escenari d'aquesta nova aventura és Alaska. Entre curses amb motos de neu, danses inuit i misterioses explosions entre el gel, l'amistat de les Tea Sisters haurà de superar una prova ben difícil: la gelosia.
És un llibre per nois i noies a partir d'onze anys.







 El desig més gran d'en Peter és trobar a la seva germana Adele. Per això, consulta a una adivina que li dona un consell: "tens que aconseguir a la elefanta". Però de quína elefanta es tracta? I, sobretot, a on s'amaga?
És un llibre per a majors d'onze anys.






És un llibre clar i directe sobre el divorci. Parla als nenes amb un llenguatge sencill i enriquidor que els hi permet entendre millor el que pasa quan els pares es divorcien. S'aconsella llegir a partir dels 10 anys.





...I molts més que tenim exposats a l'espai de novetats de la Sala Infantil!

T'esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada